2012. február 25., szombat

Disney Pixar Cars 2- verseny Tokyo utcáin+ Villám - Jelenlegi ára: 3 800 Ft ?

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy az óra egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt!  Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A termékek általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Disney Pixar Cars 2- autópálya. Versenyezzél Tokyo utcáin. Egyszerre két autó versenyezhet, de csak egy lehet a győztes! A játék lényege, hogy a rakétaindító kilövi az autókat, azok a pálya közepén lévő elembe bejutva elkezdenek forogni, majd a kar átfordul a másik oldalra, és az autók ott folytathatják útjukat! Az egyik autó lesz a győztes, míg a másik lerepül a pályáról!!! Nagyon szórakoztató játék, amely nem minden kisfiúnak lehet, az biztos! Igazi rajongóknak ajánlom! A pálya mérete: 120X34 cm. A szetthez egy Villám MqQueen autó is tartozik!! Ne hagyd ki, nem fogod megbánni ezt a vételt!!  
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A termékekre megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 21:40
. Disney Pixar Cars 2- verseny Tokyo utcáin+ Villám - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Fontos